Office 365 integráció

A SmartBiz 365 és az Office 365 a nyerő kombináció! Hisszük, hogy levelezésed, naptárad és fájljaid szervesen együtt kezelve az üzleti adatokkal, jelentésekkel és folyamatokkal, valódi versenyelőnyt biztosít Számodra.

A továbbfejlesztett kompatibilitás lehetővé teszi az ügyfelek, szállítók, árajánlatok és számlák egyszerű létrehozását – mindezt Outlookon belül.
A továbbfejlesztett Word integráció segít a dokumentumok szakszerű kidolgozásában, míg az Excellel kétirányúvá vált az adatkapcsolat.
A Sharepoint-on tárolt dokumentumaid pedig egyszerűen csatolthatod a Dynamics NAV-ban kezelt törzsadatokhoz és gazdasági tranzakciókhoz.
A bármilyen eszközön elérhető egységes felhasználói környezet pedig megkönnyíti a napi feladataid elvégzését az irodában és útközben is.

Office 365 funkcionalitások

  • Vállalati szintű levelezés
  • Online értekezletek
  • Online dokumentumtárolás és fájlmegosztás
  • Privát közösségi hálózatok és együttműködés
  • Technikai támogatás
  • Egyszerűsített IT-kezelés
  • Folyamatos biztonsági mentés és katasztrófa-helyreállítási lehetősége

Office szolgáltatások

A népszerű irodai alkalmazáscsomag Vállalati (Prémium) verziója, szöveg és táblázat szerkesztésre, prezentációk készítésére, levelezésre és fájlok tárolására.

SharePoint Online

A SharePoint Online szolgáltatást az Office 365 csomag részeként veheted igénybe. A SharePoint Online segítségével segítheted a munkatársaid közti együttműködést hozzájárulva így a vállalatod növekedéséhez.
Az összes dokumentumot, feladatot és információt egy helyen tárolhatod. A különböző szintű jogosultságok beállításával minden kollégád csak a szerepkörének megfelelő dokumentumokhoz fér hozzá.

Flow

A Flow alkalmazás segítségével összekapcsolhatod a szükséges munkafolyamatokat és autmatikussá teheted azokat. Az értesítések beállításával nem maradsz le semmilyen fontos üzleti információról. Jóváhagyási folyamatokat is létrehozhatsz, a különböző sablonok létrehozásáva pedig megkönnyítheted az újabb folyamatok kiépítését. Az egyes folyamatokat mobileszközről is figyelheted, felügyelheted vagy akár egy sablon segítségével új folyamatot is indíthatsz.

Autentikáció

Eleged van már a rengeteg felhasználónév/jelszó páros megjegyzéséből? A SmartBiz365 szolgáltatás összes komponensének eléréséhez elegendő az Office 365-ben használt bejelentkezési adataidat ismerned, a többiről a single sign on gondoskodik.