Microsoft Dynamics NAV

Vállalatirányítási rendszer kifejezetten a Te vállalatméretedre kialakítva

Foglalkozz akár kereskedelemmel, akár összeszereléssel, végezz projekt-szerű feladatokat, vagy szervizelj általad értékesített eszközöket, a Dynamics NAV készen áll arra, hogy segítse folyamataid rendszerbe szervezését.

Amellett, hogy szolgáltatásunkban a gördülékenyebb használatba vétel érdekében a rendszert előre paramétereztük, meghagytuk a Dynamics NAV rugalmasságát, illeszthetőségét a Te egyedi igényeidhez.
A testreszabási lehetőségek mellett a rendszerhez kiválóan integrálhatók külső szoftverek, így nem  kell lemondanod a számodra fontos szakmai rendszerek használatáról.

A Microsoft Dynamics NAV a jelenleg elérhető legkorszerűbb technológiai alapokra épülve, felhasználóbarát felülettel, az Office szolgáltatások mély integrációjával támogatja mindennapjaid.

Szolgáltatásunkban a Microsoft Dynamics NAV-ot felhős környezetben biztosítjuk Számodra. Mindez gyors hozzáférést biztosít bármilyen eszközről, gyorsabbá és költséghatékonyabbá teszi a rendszer bevezetését és leveszi Válladról a szükséges informatikai infrastruktúra üzemeltetésének minden nyűgét. Az üzemeltetés biztonságát a Microsoft Azure, a hozzá kapcsolódó nemzetközi szabványok és az EU adatvédelmi hatóságának szigorú biztonsági feltételei garantálják.

0
lokalizált verzió
Egyszerűsített nemzetközi terjeszkedés
0 ezer
ügyfél
Bízik a Dynamics NAV termékben világszerte
0
partner
Erős partner hálózat, kiterjedt szakértelem
0
Ügyfél
Az elműlt 12 hónapban!
0 millió
felhasználó
használja naponta a Microsoft Dynamics NAV rendszert
0 millió $
vállalat
Befektetés biztonságos, időtálló megoldások fejlesztésére K+F

Dynamics NAV platform és funkcionalitás

A SmartBiz 365 szolgáltatás csomagjaiba foglalva a Microsoft Dynamics NAV rendszer funkcióinak jelentős hányadát elérhetővé tettük Számodra. Kereskedelem alapcsomagunk tartalmazza a pénzügy, számvitel, tárgyi eszköz kezelés, pénzforgalmi előrejelzések értékesítés, beszerzés, készletgazdálkodás és raktárkezelés modulokat, kiegészítő csomagjaink pedig hozzáférést biztosítanak a projektkezelés, összeszerelés és szerviz funkciókhoz. Légy akár Windows felhasználó, akár Apple, vagy Android fan, biztosan megtalálod a Számodra leginkább kézhez álló applikációt, mellyel hozzáférhetsz a Microsoft Dynamics NAV rendszerhez.
Pénzügy & Számvitel, tárgyi eszközök
Kereskedelem & Cash-flow
Készletgazdálkodás, raktárkezelés
Projekt kezelés
CRM, HR
Munkafolyamat kezelés
Szervíz
Költségelemzés
Termelésirányítás

Korszerűsítsd vállalatod egészének működését

  • Támogatja gazdasági eseményeid kezelését az első kapcsolatfelvételétől az folyamatos utógondozásig.
  • A főbb szervezeti funkciók összekapcsolásával elősegíti a hatékonyság növelését és a vállalati működés egyszerűbbé tételét.
  • Központi kialakításának köszönhetően hatékonyan irányítást tesz lehetővé a több telephelyen működő, dinamikusan fejlődő cégek számára is.
  • Magaddal viheted üzleted, a rendszer Veled lesz, amikor szükséged lesz rá, bármilyen eszköz kerüljön is a kezedbe.
  • Külső rendszerekhez illesztve szervesen képes beépül a vállalat teljes folyamat-hálózatába, minden ponton naprakész információval segítve a döntéshozatalt.

A Microsoft Dynamics NAV megoldást jelenleg több mint 200 ügyfelünk használja az üzleti siker és a kimagasló versenyképesség folyamatos biztosítása érdekében.