Felhő alapú infrastruktúra

Adataid elérhetőek bárhol és bármikor.
Neked is kihívást okoz üzleti szoftvereid egyre növekvő komplexitású informatikai igényeinek biztosítása? Jó hírünk van, emiatt nem kell aggódnod! A szolgáltatásunk bármikor, bármilyen platformról elérhető számodra, szakembereink pedig a háttérben biztosítják a folyamatos működést.
Jól tudjuk, hogy az üzleti szolgáltatásokkal kapcsolatos informatikát érintő elvárások nagyon magasak, mind a biztonság, mind a rendelkezésre állás területén. Hogy ezeknek az elvárásoknak a lehető legmagasabb szinten meg tudjunk felelni, a SmartBiz 365 szolgáltatás alapjául szolgáló infrastruktúrát a Microsoft Azure felhő szolgáltatásában helyeztük el. Ismerd meg, hogyan biztosítja ez a technológia az üzleti környezetedet a mindennapokban!

Mit jelent számodra a felhő?

Te is gondolkodtál már azon, hogy a felhő technológia mit jelenthetne számodra a gyakorlatban?

A mi meglátásunkban a felhő az adataidhoz való gyors és egyszerű hozzáférést jelenti úgy, hogy közben nem kell foglalkoznod az ehhez szükséges komplex infrastruktúra fenntartásával és üzemeltetésével. Mindezt természetesen a legmagasabb szintű biztonsági elvárásoknak való megfelelés mellett.

Ez a gondolat a SmartBiz 365 szolgáltatás kialakítása során kiemelt figyelmet kapott, ezért ennek megfelelően választottuk meg az ehhez szükséges összetevőket.

Infrastrukturális feladatok és költségek

Jól gondolod, hogy az ilyen összetett informatikai struktúra fenntartása rengeteg feladattal és költséggel jár. A SmartBiz 365 szolgáltatáson keresztül csak a jéghegy csúcsával találkozol, az összes többi feladat elvégzésével szakembereink foglalkoznak a háttérben. Ráadásul a rendszer használatához nincs szükség semmilyen kezdeti informatikai beruházásra, szoftver vagy hardver beszerzésre, a meglévő informatikai eszközeiddel használatba vehető.
SmartBiz 365 a felhasználó szemszögéből
Egyszerű hozzáférés
Együttmüködés az Office eszközökkel
Mindig naprakész
SmartBiz 365 a felszín alatt
Tanúsítványok
Monitorozás
Több rétegű architektúra
Redundancia
Office 365
Visszaállítás
Hálózati kommunikáció
SQL szerver
Update-ek
Azure címtár szolgáltatás
Virtuális gépek
Single sign-on
PowerShell
Terhelés elosztás
Upgrade-ek
IIS
Virtual networks
Hibatűrő megoldások
Biztonsági mentés
Objektumok betöltése

Hozzáférés

A SmartBiz 365 szolgáltatás nem fog korlátozni a munkád elvégzéséhez használt platform kiválasztásában. Légy akár Windows felhasználó, akár Apple, vagy Android fan, biztosan megtalálod a Számodra leginkább kézhez álló applikációt, mellyel hozzáférhetsz a Microsoft Dynamics NAV és Office 365 rendszerekhez.
Támogatott platformok
Támogatott böngészők

Adat és információbiztonság

Az adatokat bármikor elérheted
Az Ügyfél előfizetésének tartama során az Ügyfél el tudja érni és ki tudja nyerni a SmartBiz 365 szolgáltatásokban tárolt Ügyféladatokat.
Biztonsági mentés
A szolgáltatáshoz kapcsolódóan 35 napra visszamenőleg biztonsági mentést garantálunk, ami azt jelenti számodra, hogy ebben az idősávban bármely időpontra visszaállíthatóak az adatok.
Magas rendelkezésre állás
A szolgáltatást kiszolgáló Microsoft Azure eszközparkot úgy terveztük meg, hogy egyszerre mindig több szerver biztosítja a hozzáférést, esetleges szerverleállás internet kapcsolat kiesés esetén átveszik egymás feladatait.
Felügyelet
O365 felügyeleti szolgáltatások (AD integráció) A SmartBiz 365 szolgáltatás összes komponensének eléréséhez elegendő az Office 365-ben használt bejelentkezési adataidat ismerned, a beléptetésről és jogosultságaidról az egypontos bejelentkezés (SSO- single sign on) gondoskodik.